voltigeskoj

Voltige - inte bara en sport, en livsstil

förkylningstider..

Publicerad 2012-02-29 21:34:01 i Allmänt,

Först ska jag väl börja med att säga att jag nu har rättat till det lilla misstaget i föregående inlägg. Som Andrea så vänligt påpekade. Om det var någon som reagerade på att juniorlagets "extra långa" träning inte var så lång.. (09.00-11.00) Tiden var såklart fel. 09.00-12.30 skulle det vara.

I söndags lyckades vi få till en individuell träning. Det blir lite pusslande eftersom hästpassen inte räcker till. Och alla individuella i klubben som tränar på Fursten tränar även i lag, så då prioriteras såklart alla barnlag istället.
Jag, som var förkyld (även feber visade det sig sen, men det visste jag inte då), tog det ganska lugnt. Men det känns ändå som att det går framåt. Vi får ju helt enkelt passa på och verkligen köra så bra vi kan eftersom vi inte vet när vi kan träna nästa gång. 

Idag tränade lag 1 och lag 3 samtidigt i ridhuset. Och de som har varit i vårat ridhus vet att man får samsas en del. Vi brukar ju ha två "små-lag" samtidigt. Men lag 1 är inte vana att dela. Fast det gick rätt bra. För lag 1 i alla fall. Får väl se om lag 3 tröttnar och vill slänga ut oss. ;) 
Lag 1 fortsätter att köra mycket kür. Första kürvarvet gick ärligt talat åt skogen. Så vi gjorde samma sak igen. Då gick ena hälften mycket bättre. Det andra ska vi nog ta och se över om vi ska komma på nåt annat.. 
Hann se att lag 3 övade på svingar på Fursten och sina kürer på trähästen.  

Jag ska se till att hålla mig lugn, även om jag redan går på nålar och bara vill träna ordenligt. Men det blir ju inte bättre om man tränar så man blir sjuk igen, har jag hört..

Om

Min profilbild

Micaela

Här skriver jag om vad som händer i min klubb, Uppsala Voltige. Klubben har sex lag, allt från nybörjare till elitnivå.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela