voltigeskoj

Voltige - inte bara en sport, en livsstil

Dagens novembershow

Publicerad 2015-11-29 18:29:53 i Uppvisning, bilder,

Så idag gick vår årliga Novembershow av stapeln. Temat för i år var musikstilar. Vi fick ett riktigt trist första advent-väder med regn. Men det gjorde såklart att det inte blev lika kallt. Eftersom vi åkte till ett annat ridhus valde vi att ta med tre av hästarna för att inte behöva köra så många. Det var Cato, Frasse och Lex som fick följa med. Cato skötte sig fint vid lastningen, men annars var det inte riktigt hans dag. På slutet när han kanske blev lite trött bestämde han sig för att han inte ville vara med längre. Och då är det svårt att köra voltige..
Lex var lite taggad under uppvärmingen och ville inte alls att jag skulle stå på knä långt bak på rumpan. Men han skärpte till sig till uppvisningen. Frasse fick en rätt lätt uppgift idag då både Indus och Andromeda valde att köra två-kür i skritt. 
 
Hela gänget.
 
 
Indus körde till klassisk musik.

 
Andromeda hade 20-tal
 
Cassiopeia körde disco och var glad trots lite missöden inne på banan med Cato.
 
Lynx var tillbaka på 80-talet. 



 
 
Aquila snodde åt sig det bästa (enligt mig) och körde hårdrock!




 
 
Crux hade hiphop och försökte se lite coola ut. Tror att det var Lina som lyckades med det.. :P





 
Mitt i lyftet kändes det typ som att söljan som jag står i lossnade och jag trodde lite att vi skulle ramla av. Men på filmen vobblar vi bara och man ser att allt blir lite snett. Vet inte vad som hände, men det gick ju bra ändå.
 
Irma och jag håller på att träna in en ny övning. Vi har inte riktigt lärt oss den än, men ville ändå visa upp den. 



 
Nu hoppas jag att ingen fotograf blir ledsen. Det är nämligen lite blandat. De uppställda lagbilderna är mobilbilder av mig och Andrea. De flesta andra bilderna har min pappa tagit och några har Elsas mamma Bodil tagit, För fler bilder från Bodil kan man gå in på Uppsala Voltiges sida på facebook. 

Om

Min profilbild

Micaela

Här skriver jag om vad som händer i min klubb, Uppsala Voltige. Klubben har sex lag, allt från nybörjare till elitnivå.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela