voltigeskoj

Voltige - inte bara en sport, en livsstil

Filmer från VM

Publicerad 2016-08-27 16:57:52 i film, tävling,

För den som missade VM eller för den som vill se igen finns det på youtube. Här är topp tre. 
 
Mina personliga favoriter var Kristsina Boe och Jannika Derks. Eftersom Jannika ramlade av en gång hamnade hon utanför. Men Kristina kom tvåa! Och hon hade faktiskt högts poäng av alla på sista küren. Hur cool är hon inte som zoombie?!
 
 
Hur jämnt kan det bli egentligen?! Alla tre herrar på samma tiondel. Sjukt! Också lite trist eftersom det känns lite som att det blev så bara utav en händelse. Att domarna sätter poängen lite hit eller dit. Dock har ju Lambert varit en liten favorit enda sedan vi såg honom i Duerne 2013. Gillar att han är annorlunda mot de flesta andra herrar. 
 
 
Även om ettorna är sjukt bra och rätt överlägsna är ändå andra paret, Jannika Derks och Johannes Kay, mina favoriter! Tyvärr hade mina andra favoriter, Stefan Csandl och Teresa Thiel, ett fall och hamnade inte på pallen. 
 
 
Mitt favoritlag Neuss var inte ens med på VM då deras häst var skadad när uttagningen var. Därför visste jag inte riktigt vilka jag hejade på. Man vågar väl knappt andas om att man inte riktigt gillar allt Frankrike gör. :P De är sjukt bra och gör sjukt coola grejer. Men ibland tycker jag mest att det ser märkligt ut. Dock ändå värdiga vinnare. Tävlingens höjdpunkt var ändå Österrikes handstående där han som lyfte hade raka armar. Jag har tänkt att det inte är möjligt på häst. Men det var det visst! 

Om

Min profilbild

Micaela

Här skriver jag om vad som händer i min klubb, Uppsala Voltige. Klubben har sex lag, allt från nybörjare till elitnivå.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela