voltigeskoj

Voltige - inte bara en sport, en livsstil

Voltige

Publicerad 2016-02-29 23:53:06 i Allmänt,

I helgen hade Crux och Aquila lite extra kür-träning på trähäst. För att få ihop det sista och finslipa. Vi hade träning i tre timmar var. När man börjar känns det som att man har hur lång tid som helst på sig och att tiden kanske inte ens kommer gå att fylla ut med kür och så vips är tiden ute. Men det känns ändå som att det gick bra. 
Eftersom det var lov förra veckan kunde jag passa på att gå på min favoritledare på Friskis och Svettis. Annars ligger båda passen när vi har voltige. Det ena var skivstång intervall. Så jobbigt alltså! Och man kan verkligen anpassa det efter sig själv eftersom det är du som sätter på vikter på stången. 
Idag körde vi grund på Lex. Han var lite tramsig till en början, men sedan skärpte han tills sig så vi kunde köra stående på slutet. Linda blev för en gångs skull nöjd med våra armar. ;) 
Jag har typ konstant träningsvärk i ryggen. Men det är väl bra eftersom jag är mycket svagare i ryggen än i magen. Ta vilken magstyrka som helst och det blir först jobbigt i ryggen. Eller i benen. Men nu är det bara att köra på!!

Om

Min profilbild

Micaela

Här skriver jag om vad som händer i min klubb, Uppsala Voltige. Klubben har sex lag, allt från nybörjare till elitnivå.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela