voltigeskoj

Voltige - inte bara en sport, en livsstil

Tävlingen

Publicerad 2015-05-26 12:22:23 i

Tävlingsdagen började bra i lördags. Cato var redan på plats sen fredagen (och blev lastad på 3 min). Klockan stod på sju. Inte 04 eller 05. 
Cato och Cassiopeia var först ut, sedan Lynx på Lex. Andromeda och Indus startade på Frasse i lätt klass galopp och skritt. Frasse har inte tävlat sen SM, så det var kul att han kunde vara med. 
Vi hade fyra individuella med. Lina, Irma och Denise på Crescendo och Elsa på Faluns Peppar. Stabila rundor från allihop.
Cato gick bättre i küren än i grunden. På slutet av küren rullade han på fint. Så nu får han fortsätta så. ;) Lex gick fint med Lynx. :)
Sist ut var jag och Moa. Då gick det utför. Måndagen innan hade vi kört den bästa küren nånsin. På tävlingen körde vi nog den sämsta. Förstår inte vad det sitter för spöken i oss när det kommer till tävling. Crescendo var lite lätt i rumpan. Med all rätt, eftersom vi var som två köttbullar som studsade runt på honom. På slutet var jag på väg att säga "nej, nu går jag av." Men jag skärpte till mig och stannade kvar. Efteråt klappade jag bara på Crescendo och försvann iväg. Arg, besviken och ledsen. Sen kom såklart tårarna ändå när mamma kom. Bra uppladdning inför Danmark. Det kan iaf inte gå så mycket sämre. 
Cato ville inte åka hem. Men det gick iaf bättre än hem från Hamre. Kanske en halvtimme. 
Vi kom hem strax före åtta. Då blev det pizza och eurovision. Höll ut hela omröstningen. Så spännande och kul! Men dagen efter fick man betala.. Inte blev det många knop gjorda. 
Tack till alla som jobbade så hårt före och under tävlingen! Det gick vägen den här gången också. :) 

Om

Min profilbild

Micaela

Här skriver jag om vad som händer i min klubb, Uppsala Voltige. Klubben har sex lag, allt från nybörjare till elitnivå.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela