voltigeskoj

Voltige - inte bara en sport, en livsstil

träningsläger

Publicerad 2012-06-30 22:49:51 i , träning,

Idag hade lag 1, individuella och några från Stockholms voltige träningsläger med Lisa och Kristin. Kul!
Eftersom det snart är SM blev det såklart ingen direkt hårdkörning med styrka, men trött blev man ändå!
Vi började med upphopps-träning och sax på trähäst. Svårt det där.. Men nyttigt såklart!
Först körde individuella på Eton. Han var på lite bättre humör idag, och tur var väl det. Sist ramlade vi av lite för många gånger på utsidan, så han blev alldeles spattig. Så sen rusade han så fort vi satt på utsidan. Men idag märktes inget av det.
Sedan var det Crescendo och lag 1s tur. Vi körde igenom hela küren som ett genrep. Tog lite för lång tid.. Men på något sätt brukar vi hinna på tävling ändå. Får hoppas på det. Vi vet ju att vissa saker kan gå snabbare, och så gjorde vi lite småändringar.
Själva treblocken går bra, sen där emellan blir det lite knöl. Men det är väl egentligen det som är svårast. Att få ihop allt med flyt.
Sista hästen ut var Fursten. Han var nog den häst som var på bäst humör idag. :) Och jag klarade tekniska kullerbyttan! Tänk, för typ ett halvår sedan var jag helst säker på att jag inte ens skulle prova.
Sen är det bara att hoppas att det funkar nästa gång också. :P Men idag gick det utan att någon sprang med och utan att någon räknade "ett, två, tre..!" ;)
Stockholm hade ingen häst med sig, utan körde på trähäst. Men sedan åkte de hem och efter kom Lisa och Kristin. Så de har nog också fått lite hästträning. :)
 
Imorgon är det kvaltävling i Sala. Då åker Johanna och Torun dit för att försöka kvala individuellt på Frasse. Vi hejar er! Och även de från stockholm som också ska försöka kvala. Ju fler på SM desto roligare! 

Om

Min profilbild

Micaela

Här skriver jag om vad som händer i min klubb, Uppsala Voltige. Klubben har sex lag, allt från nybörjare till elitnivå.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela